Wat is CandyCoating?

 

 Easy: Het opvrolijken en 'zoeter' maken van bijna alles wat je je kunt bedenken.

 

 Met behulp van een laagje nep-slagroom (Deco-creme) (nep)snoepjes en ander leuks bevestigen aan de meest uiteen lopende voorwerpen (klik hier voor Inspiratie / voorbeelden).

 

Je kunt het je zo gek niet bedenken of het is wel te Coaten.

 

 Heb je ergens nog een praktisch voorwerp liggen waarvan je denkt '.....dat kan er veel gezelliger uit zien': CandyCoat het.

 

Klik hier om eens te neuzen in onze gebruiksaanwijzing.

Deze zou je uit kunnen draaien en aan klanten mee kunnen geven.

 

Prefab setjes

 

- 5 x Mix verpakking met snoepjes en ander leuks miniatuurtjes & doosje sprinkles

 

 

Aanbrengen

 

Wanneer je er aan toe bent, leg dan alle materialen alvast klaar. Voor de zekerheid kan je een placemat gebruiken om je werkplek schoon te houden

 

Maak het item dat je wilt coaten schoon en vetvrij zodat je decoratie het beste blijft plakken.

 

 Voordat je begint met het aanbrengen kun je alvast een voorbeeldje maken van hoe je je decoraties wilt neerleggen en in welke volgorde, zodat je dit niet tijdens het aanbrengen hoeft te bedenken of per ongeluk iets op een verkeerde plek aanbrengt.

Leg het dus neer in het 'patroon' dat je later in de deco-creme wilt plaatsen.

 

 Wil je zeker weten dat iets goed lijmt of dat je de room op een mooie manier aanbrengt? Oefen dan vooraf op een stukje papier of plastic. Het is natuurlijk zonde als je alles gekocht hebt en het er uiteindelijk niet uit gaat zien zoals je wilt; vooral voor een eerste keer is het oefenen handig!

 

Nog nooit met een spuitzak / spuitmondje gewerkt?

 

Bij onze tubes draai je simpelweg het spuitmondje op de opening van de tube.

 

Na dit alles is het een kwestie van toefjes maken, Lekkers & Leuks plaatsen in de creme, sprinkles er over, laten drogen (duurt een dagje) en táádáá je hebt je geweldige, zelfgemaakte en vooral unieke CandyCoat item! Yesserdeyes!