Wat zijn de retourvoorwaarden?

 

LET OP!! WIJ HEBBEN NIETS TE MAKEN MET DE SITE & UW AANKOPEN BIJ SNOEPDAG!! WIJ ZIJN SNOEPIG, NIET SNOEPDAG! 

WIJ VERKOPEN ACCESSOIRES, GEEN SCHOENEN / KLEDING / ETC! GRAAG UW GESCHILLEN MET DE SHOP SNOEPDAG MET HEN OPLOSSEN :-)!

 

1. Bij aankoop van een product, mag je de koop ontbinden tot 14 dagen na de dag dat je je product(en) hebt ontvangen. Je kan de koop ook al ontbinden voordat je je bestelling het ontvangen. Wij verzenden dan niet je bestelling en betalen het volledige aankoopbedrag terug.

 

2. Je moet binnen 14 dagen na ontvangst van het (laatste) product de koopovereenkomst zonder opgave van redenen ontbinden, maar hoeft niet binnen die 14 dagen het product te retourneren. Binnen deze termijn mag je het product bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet. Dit valt onder het ontbindingsrecht, dat wettelijk bepaald is.

 

3. Je kan de overeenkomst alleen maar ontbinden door middel van een ondubbelzinnige verklaring. Dit kan door Snoepig een e-mail te sturen.

 

4. De kosten voor het terug sturen / retourneren zijn voor eigen rekening. 

 

5. Binnen 14 dagen nadat wij je verklaring hebben ontvangen, het product retour is ontvangen en/of je hebt aangetoond met een track en trace code dat het product retour is gestuurd, zullen we je het bedrag van het product terug storten. Als je een deel van je bestelling terug stuurt, wordt alleen het aankoopbedrag van de retour ontvangen producten terug gestort. Als je de totale bestelling terug stuurt (of je bestelling hebt je geannuleerd voordat het is verzonden), zullen wij het totale aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug betalen.

 

6. Na de 14 dagen ontbindingstijd heb je 14 dagen de tijd om het product te retourneren naar het adres van Snoepig. Je kunt het terug sturen na dat je via contact formulier / mail / telefonisch contact met ons gezocht hebt.

 

 

7. Voor elke retournering geldt: De producten mogen alleen in originele staat en onbeschadigd terug gestuurd worden. Dit houdt in:

 

- Het product moet compleet en onbeschadigd zijn

- Indien mogelijk, het product in de originele verpakking terug te zenden

- Zorg ervoor dat het geheel tijdens transport niet kan beschadigen

- Stuur de factuur of een kopie hiervan mee met het retourpakket

 

Producten moeten in originele staat en onbeschadigd bij ons aankomen. Producten mogen ter beoordeling uit de verpakking worden gehaald, maar de verpakking mag niet beschadigd zijn. Producten die beschadigd aankomen worden niet terug betaald. 

 

8. Snoepig is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen. Wij adviseren daarom het pakket met track en trace en/of verzekerd te verzenden. Zodat u bij verlies of beschadiging van het pakket een beroep kunt doen op het transportbedrijf. Het product kan alleen worden teruggestuurd na contact via mail / telefoon / contactformulier van deze site.

Raakt een product kwijt of komt het niet aan, dan moet je zelf met de verzendservice contact opnemen en naar een oplossing zoeken.

 

 9. Heb je een product dat na deugdelijk gebruik kapot is gegaan of beschadigd of komt een product beschadigd aan, neem dan z.s.m. contact met ons op. Er gelden dan namelijk andere voorwaarden en garanties.